Eneas energirevisjon er lønnsomt

Publisert: 25.04.2015 av Øivind Holm  

Eneas Energirevisjon er lønnsomt

Eneas har i 20 år levert tjenesten Energirevisjon i det norske og svenske bedriftsmarkedet. I løpet av disse årene har vi bistått ca. 7.500 bedrifter med å få tilbakebetalt over 400 millioner kroner for feilfakturerte strømkostnader. Vi leverer tjenesten Energirevisjon til bedrifter i alle størrelser, alt fra de minste bedriftene, opp til de største og mest anerkjente bedriftene i markedet.

Eneas finner feil ved 1 av 5 Energirevisjoner

Eneas kontrollerer bedriftens strømfakturaer for ulike feilkilder. 20 års erfaring har gitt oss svært god kompetanse innen området, og vi finner potensiale for feilfakturering i 20% av revisjonene vi utfører. Foreldelsesloven i Norge og Sverige tillater oss å rette eventuelle feilfaktureringer flere år tilbake i tid.

Vi erfarer at mange bedrifter har blitt feilfakturert for sitt strømforbruk tilbake i tid, selv om de er riktig fakturert i dag. Det er derfor fordelaktig for bedrifter å la Eneas utføre Energirevisjon, selv om bedriftene mener de betaler riktig for sitt strømforbruk nå.

Ingen feil – ingen kostnad

Det finnes ingen økonomisk risiko for bedrifter å gjennomføre en Energirevisjon. Finner vi ingen feil, vil gjennomgangen være gratis for bedriften. Eneas har siden 1995 utført ca. 30.000 Energirevisjoner, der vi kostnadsfritt har avsluttet oppdraget med å sende en ikke-feil rapport til kundene.

Finner Eneas potensiale for feilfakturering, setter vi i gang en refusjonsprosess der vi krever det feilfakturerte tilbakebetalt til våre kunder. Mange av kundene våre oppnår i tillegg en fremtidig gevinst ved at feilkilde blir rettet for fremtidig strømforbruk. Eneas sitt honorar for oppdraget reguleres ut fra en forhåndsavtalt andel av faktisk tilbakebetaling og besparelse bedriften oppnår ved gjennomført Energirevisjon. Vår honorarmodell medfører derfor ingen økonomisk risiko for bedriften.

Ønsker du en Energirevisjon uten økonomisk risiko for din bedrift?
Vennligst ta kontakt med Øivind Holm, e-post: oivind.holm@eneas.no

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail