Eneas Energirevisjon opplever at stadig flere kunder vil ha faste kontroller

Publisert: 09.09.2015 av Yvonne Lundqvist  

Energirevisjon har med årene blitt mer og mer interessant både for strømkrevende bedrifter som for mindre forbrukere. Eneas energirevisjon opplever i mye større grad nå enn tidligere at kundene kommer tilbake og vil benytte seg av vår kompetanse og erfarenhet. Vi har hatt mange interessante oppdrag opp gjennom årene hos bedrifter som har fått hjelp. Kunder har opplevd at vår kontroll har gitt betydelig lavere strømkostnader, samt en trygghet i å vite at man betaler rett pris.

Strøm kan være en stor kostnad for en bedrift og det er derfor viktig å vite at man ikke kaster penger ut av vinduet, men betaler rett pris til sin strømleverandør. For en del avgifter er det kundens eget ansvar å kontrollere at man betaler riktig, og man kan derfor ikke klandre strømleverandørene for eventuelle feil som oppstår.

Avhengig av ulike faktorer både hos leverandør og forbrukere er vår erfaring er at feil kan oppstå plutselig uten at kundene er oppmerksomme på det.

Det blir mer og mer vanlig at kundene kontakter oss for ny energirevisjon ca. hvert tredje år. På den måten slipper de å benytte egen tid og ressurser på oppgaver som vi kan utføre på en bedre måte. Bedriften kan dermed fokusere på det de gjør best.

Vår kundekrets øker for hvert år og det gjør også vår kompetanse. Vi kan klart og tydelig se at tjenesten energirevisjon blir mer og mer attraktiv for bedrifter i Sverige og Norge.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail