Momsrevisjon

Publisert: 29.10.2015 av Kjell Anders Pedersen  

Fradragsfører bedriften din rettmessig moms?

Eneas Revisjon har gjennom 10 år bistått bedrifter med fradragsføring av moms. Våre tjenester inkluderer både innenlands-  og utenlandsmoms. Erfaringen vår gjennom disse årene viser at mange norske bedrifter har store utestående momsbeløp, som enkelt kan hentes tilbake ved hjelp av Eneas sine momstjenester. Kundemassen for momsrevisjon strekker seg fra mellomstore til store norske bedrifter. Vi har i all hovedsak store og velkjente norske bedrifter i våre kundelister.

Moms på tjenestereiser

Eneas Revisjon har fokus innen områder der vi erfarer at bedrifter utfører mangelfull fradragsføring av moms. Noen slike eksempler innenlands er:

  • Moms på tjenestereiser
  • Moms på elektronisk kommunikasjon
  • Andre tilstøtende og relevante områder.

Vi erfarer til stadighet store norske bedrifter som ikke fradragsfører moms for sine tjenestereiser eller hjemmekontor kostnader. Eneas Revisjon har både kompetanse og riktige systemer til å rette dette for kunden. Foreldelsesfrister i Norge tillater oss å korrigere momsfradrag 3 år tilbake i tid. Det er derfor store penger og hente for større bedrifter som setter fokus på dette.

Kostnader i utlandet

Har bedriften din reiseaktivitet til utlandet? Eller har dere andre utenlandske kostnader i sammenheng med driften deres? Eneas Revisjon kan bistå med å hente tilbake moms også her. EU har et system for momsrefusjon på tvers av landegrenser som Norge er tilknyttet via EØS. Dette medfører at bedriften din kan få refundert moms på utenlandske vare- og tjenestekjøp etter bestemte regler innen hvert enkelt land.

Ingen økonomisk risiko

Eneas Revisjon jobber etter honorarmodellen “no cure – no pay”. Vårt honorar for oppdraget beregnes etter en prosentvis andel av den faktiske momsrefusjonen kunden får utbetalt. Det er med andre ord ingen økonomisk risiko for kunden å tegne avtale med Eneas Revisjon.

Ønsker du en momsrevisjon uten økonomisk risiko for din bedrift ?

Vennligst ta kontakt med Kjell Anders Pedersen, 454 57 222, kjell.anders.pedersen@eneas.no

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail